lørdag 14. april 2012

Until one has loved an animal a part of one's soul remains unawakened.4 kommentarer:

 1. Wow! You inspire me! I'm Karen Ayrosa, a Brazilian girl, I'm fifteen years old, I love love love love animals and especially lions, all because I grew up addict in lion king. I always wanted to work with animals and now that I see what you do, I was blow away! I want a future that for me *o* Congratulations and happiness!

  SvarSlett
 2. Så en film du hadde lagt ut på youtube og måtte sjekke bloggen din! Fantastisk! Helt nydelige bilder:D jeg blir i så utrolig godt humør av å se på dem.
  Jeg lurer bare på hvilken organisasjon du reiste med? Jeg skal selv til Zimbabwe i sommerferien, og håper ikke det blir overflod av mennesker og lite kontakt med dyrene :/ det hørtes ikke like spennende ut..

  SvarSlett
 3. Tusen takk for det :D

  Jeg har vært på et par forskjellige steder, men sist gang reiste jeg ikke med noen, jeg bestilte direkte. Det blir mye billigere... Dessuten er det bedre å være på et sted som det ikke er 50 nordmenn!
  Vi var kun 5 frivillige på det meste, hadde mye kontakt med dyrene, og det var en mye bedre opplevelse enn den første turen til Afrika... Reiser tilbake om 2 uker :)
  Men Zimbabwe (Antelope Park du skal til?) er en av de bedre stedene når du reiser gjennom en organisasjon :) Men neste turen din ville jeg heller tatt direkte kontakt...det finnes mange bra steder som ikke har kontakt med noen organisasjon i Norge! De fleste nordmenn reiser jo til samme sted (Antelope, Harnas og Ukutula).
  Kos deg i Afrika - du kommer til å elske det!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det hørtes veldig bra ut! Jeg gleder meg utrolig mye, noe jeg har drømt om i flere år!
   Jeg planlegger å reise på en ny tur i mars/april 2013, og om du ikke har noe i mot det, så luer jeg på om du ville være så snill å fortelle hva det heter der du har vært/evt. nettside? Du kan også svare på mail, hvis du ønsker (om den kommer opp..) :)

   Slett